Magyar Antidopping Csoport

E-learning

Kedves Sportoló!
 
A WADA 2021.01.01-én hatályba lépő új, kötelező érvényű Nemzetközi Oktatási Szabványa (International Standard for Education / ISE) alapján a Magyar Antidopping Csoport az Ön részére doppingellenes továbbképzést biztosít.

Az oktatás célja elsősorban a naprakész információk átadása, hogy senki ne kerülhessen a doppingellenőrzés alkalmával olyan helyzetbe, hogy nincs tisztában az alapvető jogaival és kötelezettségeivel, illetve doppingvétség esetén senki ne hivatkozhasson arra, hogy nem ismeri a hatályos szabályozást.

A WADA Kódex alapelve az OBJEKTÍV FELELŐSSÉG elve – vagyis, hogy kizárólag a sportoló felelős azért, ami a szervezetébe jut - ezért Önnek pontosan tudnia kell, milyen következményekkel járhat, ha akaratlanul vagy szándékosan tiltott (mód)szert használ.

A modulokra kattintva elvégezhető a tananyag, a három rész teljesítése összesen kb. 60-90 percet vesz igénybe, de külön-külön is elvégezhetők. Az egyes modulok végén rövid ellenőrző kérdések találhatóak, s ha ezeket helyesen megválaszolja, akkor az e-mail címére automatikusan kap egy-egy oklevelet.
Amennyiben a későbbiekben szüksége lenne a tananyagban szereplő információkra, a modulok bejelentkezés után újra végignézhetőek. 

Ha a doppingellenes képzéssel kapcsolatosan kérdése lenne, kérjük érdeklődjön az edukacio@antidopping.hu e-mail címen.
Ha technikai segítségre van szüksége, kérjük hívja informatikusunkat, Szabó Jánost a +36 20 977 9236 telefonszámon.

Eredményes, és doppingmentes felkészülést kívánunk!

Kérjük jelentkezzen be!